DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

25.10.2010

Bir modifiye jean...

db junk takipçileri bilir jean ile yıldızımız barışık olmasa da renkli pantolonlarımızı modifiye etmeyi çok severiz:) Resimdeki gri jean pantalonumu geçen hafta dolabımın derinliklerinden bulmuştum:) Nasıl olduysa bir ara gaza gelip aldım herhalde:) Geçen yıllarda da yaptığımız yöntemle dikey çizgiler çekerek Pabeo kumaş boyası ile renklendirdim. Bu defa geçen yıldan farklı olarak biraz daha kesik çizgilerde, belirgin fırça darbeleri olmasına dikkat ettim. Bu şekilde görüntüsü daha yumuşak oldu:) Gri ile yeşilin birlikteliğini seviyorum ama tabii renk tercihi sizin zevkinize kalmış:) Canınız nasıl isterse ama renk önerisi vermemi isterseniz de yorum yapmanız yeterli, seve seve:) 
2011 yazı Balmain koleksiyonunda bizim geçen yıl yaptıklarımızın çok benzerlerini görünce sevindim doğrusu:) Hatırlayanlar olabilir hani siyah pantolon üzerine sarı dikey çizgiler ve kırmızı pantalon için siyah dikey çizgiler yapmıştık. Hatta işi abartıp renkli taytlarda da uygulamıştık:) Görmek isterseniz en altta birini yayınladım:)


Pantalonun üzerine kısa etek gibi bir parça giymeyi seviyorum:) Fazla dar pantalonlarda arkadan çok yapışık görüntüyü fazla estetik bulmadığım ve pantalon üzeri etekle rahat ettiğim için kendimce böyle bir yöntem bulmuştum. İhtiyaçtan olduğu halde zamanla stilimin de bir parçası oldu sanırım:)


Aşağıda resimde daha önce Bebebebek postunda kullandığım modifiyeli pantalon. Geçen kış aylarında bunun renk ve türevlerini yapmıştık. Bunun çizgileri daha net ve fırça izleri çok belirgin değil. Bunlarıda çok seviyorum ama bu defa da farklı olsun istedim:) Sizin canınız nasıl isterse iki alternatiften birini uygulayabilirsiniz. Yapmak isterseniz hiç üşenmeyin gerçekten uygulaması çok kolay. Çizgileri benim gibi göz kararı TV karşısında film izlerken çekebilirsiniz:) Kolay gelsin:)

16 yorum:

  1. Çizgilerin düzensizliğini sevdim.
    Sanki Matrix, sayılar, yazılar akıyor gibi duruyor.
    Buna da diyorum ki çok Junk olmuş ;)

    YanıtlaSil
  2. çoook güzel olmuşş..bayıldım!!

    YanıtlaSil
  3. muhhteşeemmm :)

    YanıtlaSil
  4. uygulaması kolay olduğu gibi çok da eğlenceli bir şey çıkmış ortaya. Pabeo kumaş boyalarını kolaylıkla bulabiliriz herhalde :=)

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel olmuş, elinize sağlık da ben sanırım hürriyetailemdeki kırmızı jeani daha çok beğendim sanırsam... Aslında çok istiyorum jean boyamak, üstelik bu iş için kullanabileceğim bir dolu da jean var dolabımda ama cesaret, işte henüz o yok!

    YanıtlaSil
  6. düzensiz çizgiler daha hoş durmuş. sevdim çok :) ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  7. süpeeer ben de denicem hemen:)

    YanıtlaSil
  8. diğerinden daha güzel bence her zamanki gibi bu da yakışmış deniz hanım;)

    YanıtlaSil
  9. DENİZ HANIM FACEBOOK HESABINIZA BAZEN MSG ATIYORUM SİZİN DEĞİLMİ O HESAP İYİ GÜNLER

    YanıtlaSil
  10. Pelin, Zeynep ve Gülce : beğendiğinize çok sevindim:)

    Moda çıkmazı Pabeo tekstil boyalarını Nişantaşı Karum'dan veya Beyoğlu'nda İstiklal Caddesindeki birkaç kırtasiyecide buylabilmek mümkün ama farklı kumaş boyası markasıda olabilir tabii denemek gerekiyor. ikinci alternatif olarak Tkahn'ı da öneririm:) Bu arada opak olmalı...

    Özge'cim beğendiğine sevindim:) www.hurriyetaile.com da ki kırmızı jeanimi 3 yıl önce çamaşır suyu ile yapmıştım:) Açma çalışmalarında kumaşın cinsine ve kullanılan alt malzeme ve boyanın cinsine göre birbirinden çok farklı açılabiliyor. Benim şansıma kırmızının zemini gerçekten iyi çıktı ama renk açıcıyı koyduktan sonra öylece bırakmayıp takip etmeli beğendiğin rengi alır almazda yıkamalısın. Ben hafta sonu Can'ın bir pantolonunu yaptım çok güzel oldu:) Dene korka derim:)

    cicici beğendiğine sevindim:)

    YanıtlaSil
  11. Gizzy dene tabii, sonra bizimle de paylaş lütfen:)

    Banu boyanın bazı yerlerde yoğun olması nedeniyle:)

    Negathıve teşekkürler:)

    Cem çok teşekkür ederim:) Ben Facebook'ta pek takılamıyorum. Benim asıl olayım blog:) Facebooka postlarımın haberini girmek için girip hemen çıkıyorum:)

    YanıtlaSil
  12. Harika olmuş gerçekten,çok çok çok beğendim ! =)..Sizin tasarladığınız ürünleri(Günseli Türkay defilsinde kullandığınz kolyeleri,2d elbiselernz vs) hangi mağazalarda bulabilirim?Biliyorsunuz daha önce de söylediğim gibi Kıbris'ta yaşıyorum.Dün bilstore nişantaşı ve outletini aradım ama maalesef yokmuş :(...sizi çok seven CEMRE xx

    YanıtlaSil
  13. pantolon harika eğlenceli görünüyo.
    ayrıca sanırım yapması da kolay.
    dolabımı toplar toplamaz bi tane denemeliyim

    visnetadindaa.blogspot.com

    YanıtlaSil
  14. gerçekten hoş olmuş ama ben ceketinizi daha çok beğendim :)) nerden aldığınızı sorsam; yoksa kendi tasarımınız mı?

    şimdiden teşekkürler...

    YanıtlaSil
  15. gerçekten deniz berdan 'san ki öyle tahmin ediyorum sizi çok beğeniyorum..benim için mmoda alanındaki çalışmalarınızın dışında duruşunuz,sıcak kanlılığınız çok önemli (: sevildğinizi bilin istedim..sizi gerçekten çok seviyorum.. yaptığınız her işte başarılısınız.. 18 yaşndayım ve sizi idolum olarak görüyorum (:

    YanıtlaSil