DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

16.10.2010

1 modifiye çorap, 3 alternatif...

2 yıldır gündemde olan hatta hatırlayanlar olabilir ilk defa giydiğimde çok eleştirilmesine rağmen bir süre sonra tüm moda dergilerinin kapaklarında yer alan yırtık çoraplı çekimleri hatırlarsınız. Geçen kış bu trendin fazlasıyla kullanılıp artık tüketildiğini düşünerek biz de kendi çapımızda çok sevdiğimiz yırtıklarımızı yeniden gözden geçirip farklı kullanım alternatifleri üretmeye başladık:) Bu sabah 3 farklı kullanım şeklini sizlerle paylaşamak üzere siyah opak çorabımı modifiye ettim. Bu oldukça basit bir yöntem ve gündüz gece giyebileceğiniz istediğiniz renkle bambaşka görünebilen güzel göründüğü kadar eğlenceli de olabilen bir yaklaşım:)
deniz berdan
Siyah opak çorabı elinize geçirip hafifçe gererek ince uçlu bir makasın ucu ile düzensiz küçük kesikler açmak suretiyle yapılan bir uygulama. Dikkat edin elinizi kesmeyin sakın:)
Altına istediğiniz renkte giyebileceğiniz çorabın üzerine hazırladığınız opak çorap geliyor...
 Hemen her renk olabilir ama özellikle patlak renkler yırtık pencerelerden nefis duruyor:) 2 çorap üst üste olduğu için hafiften tayt havasında oluyor.
Üstelik altına kullanacağınız çorap düz renk olmak zorunda da değil...
Yırtığın altına fotoğraftaki gibi çizgili bir çorapta kullanabilirsiniz...
 
Bu uygulamada çok karmaşık desenler değil ama net olan her türlü deseni kullanabilmek mümkün...
 
Veya daha partilik bir durum için altına 2. bir çorap giymeden tek kat giymeyi tercih edebilirsiniz...
                                                  Ayakkabıyı 2 yıl önce modifiye etmiştim:)

28 yorum:

  1. haha süper ben hemen deniyorum şahanesin deniz!bu hafta çok tarz olmam gerekiyo zaten bakacağım blogu biliyodum=)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel olmuş bayıldımm.kısa sürece önce bizde buna benzer bir kesim yapmıştık çoraplarımızda.altına pastel renkler giyince enfes gözüküyor.tebrik ederim. bende en yakınza zamanda üşenmeyip çoraplarımı kırpıcam :)

    YanıtlaSil
  3. French Oje beğendiğine sevindim:) Yaptıktan sonra paylaş bizimle:)

    Banu'cum üşenme en çok 1o dakikanı alır:)

    YanıtlaSil
  4. neyim varsa yoksa kestim :)) olmuyo da olmuyo! benim coraplarda yirtiklar birlesiyo ortaya dunyanin en komik isleri cikiyo, e tabi bi de insan etiyoplali gibi 40 kilo olup garip bir inner thigh problemi olunca hic sizdeki gibi durmuyo :(

    YanıtlaSil
  5. ah ve size sormam gereken bir sey daha var, su payetli berelere bayiliyorum! ama hic bi yerde bulamadim http://www.forever21.com/popup_product.asp?catalog_name=FOREVER21&category_name=ACC&product_id=2078966467&showBACK=OK
    acaba bi bereyi biraz da kendi stilinizi ekleyip payetlerle yorumlasaniz sonra da bizle paylassaniz cok guzel olmaz mi?

    YanıtlaSil
  6. ortaokulda yapardik biz de...ama artik böyle seyler cok derya baykal olmadimi sizce de??

    YanıtlaSil
  7. Çok beğendim Deniz :)

    http://aysegulsblog.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  8. Adsız olur olur:) çok büyük kesikler yapmamaya çalış. Beg'e 43 kilo ile çok zayıf her an hastalanabilir gözüyle bakarken 40 kiloyu düşünemiyorum bile. Sağlık için birkaç kilo almalısın sanırım. inner thigh için spor yapabilirsin. Sıkılaşmanın faydası olabilir. Ayrıca biz kadınlar genellikle kendimizde bir kusur buluruz mutlaka, biraz da kuruntu yapıyor olabilir misin acaba?:)

    Adsız 2 : payetli bereler 3 kış önce her yerdeydi aslında ama bere ve pul payet işi benim ilgi alanıma pek girmiyor. Ama eğer istersen şapkalarımla bir post yapabilirim. Bu ardada çok cici şapkaları ve belkide bere İpek Yaylacıoğlu'nun blogunda bulabilirsin:) Google'la hemen karşına çıkacak.

    Adsız 3: Yok artık ne yaptın sen, orta okulda seksi partilik çoraplarla. Derya Baykal formatına da hiç uymaz ki bunlar! Ben onların örgü örüp sağa sola çiçek böcek diktiklerini düşünüyordum. Bilseydim Vivienne Westwood gibi 76 kuşağı punk olduğunu hiç bir programını kaçırmazdım herhalde:)

    Beğendiğine sevindim Ayşegül'cüm:)

    YanıtlaSil
  9. Süper olmuş Deniz hanım bende hemen fuşya opak çorabımda denedim ve harika bir sonuç elde ettim,şortların altında inanılmaz güzel görünüyor.Tavsiyeler ve yenilikler için teşekkkürler:)DB Junk iyiki varrrr:D

    YanıtlaSil
  10. bayılıyorum ben bu modifiyeye, bacaklarınız da şahane, ama lütfen yüz ifadenizi biraz değiştirin :( hep aynı hep aynı :( bana paris hilton'un şu gif'ini hatırlatıyor bu fotolar http://s.sfwgifs.com/img/upld/paris-hilton-pose.gif tek eksiğiniz bu bence, biraz gülümseyin :)

    YanıtlaSil
  11. aman tanrım! mükemmel bunlaaaaar.

    YanıtlaSil
  12. Merhaba. Modifiye etmiş olduğunuz ayakkabıları yeni gördüm. Acaba kullandığınız o çivi görünümlü metalleri nereden almıştınız? Nereden edinebilirim?

    YanıtlaSil
  13. Ben hala soruma yanıt bekliyorum. Eminönü'nde falan satılıyor mu o çivilerden? Mısır Çarşısı gibi bir yerde mesela?

    YanıtlaSil
  14. ßu yaz bende böyle çorab'mı kesmiStim =) cok hosuma giTmisti ve ben onun altına leopar desenLi çorap giymiStim oda neFis duruyoRdu..
    biRde sadece ön tafını ince uzun şekiLde kesip tersten yani arkaya gelicek şekiLde renkLi bir çorap iLe giyiLirsede farkLı oLuor..önden bakıLınca normal siyah çorap arkaSı farkLı .)

    YanıtlaSil
  15. Helen iyi sonuç aldığına çok sevindim:) Hiç birşey değil:) Bana Deniz diyebilirsin:)

    Adsız yapma ne Paris Hilton'u? :) Aşkolsun bir gülümseme uğruna harcadın bizi:)

    Ny glazer beğendiğine çok sevindim:)

    Adsız Tahtakale'de çivi satan tek bir dükkan var. Oraya gidince sorarsan hemen söylüyorlar. Ben mağazanın ismini bilmiyorum. Büyük 2 torba almıştım. Geçen yıl çok kullandığım için bıktık herhalde artık kullanmıyorum. Zımbaların satıldığı bölgenin sonlarına doğru bulursun. Hem git bak sürekli yeni birşeyler oluyor. Belki başka hoşuna gidebilecek şeyler de bulabilirsin.

    Muffin güzel denemeler:) Hadi sen de bir post yap lütfen, görmek istiyoruz:)

    YanıtlaSil
  16. Eteğiniz çok güzel markasını öğreneblrmiym ?

    YanıtlaSil
  17. yaa deniz, yerim! dikkat edin sakın elinizi kesmeyin demişsiinn:))

    YanıtlaSil
  18. Adsız etek topshop

    Seda'cım tabii ki kesmeyin, sizler benim kıymetlilerimsiniz:)

    YanıtlaSil
  19. coook super bir post oldu bu benim icin hemen denedim ve cok guzel
    sonuc aldim, kirmizi coraplarimin uzerine yarin giyecegim:)
    boya ile modifiye ettiginiz coraplariniz icinde daha ayrintili bir post
    bekliyoruzz, lutfen unutmayin.
    sevgiler,

    YanıtlaSil
  20. Bende yaptım bu çoraptan :)) altına incecik siyah çorapla giyince nefis oluyor.. Günseli Türkay' ın çekiminde görmüştüm, hemencecik yapmıştım.. Şimdi sırada ayakkabılara geliyor :))) çoookk, daha çok çorap ve tayt postu yaparsan inanılmaz seviniriz biz çorap severler :))) öpüyorum kocaman..

    YanıtlaSil
  21. Kuzenim cok zayif oldugundan okula giderken iki corap giyerdi ust uste. Asiri zayiflik sorun ama yeterince ince olmamak da sorun. Cogu bacak kutuk gibi olur iki corapla. Iki corabi birakin, desenli corap bile basli basina kutuge donusturmeye yeter :)

    YanıtlaSil
  22. merhaba sevgili Deniz süpersonic yaratıcı birisin ve tasarımlarına bayılıyorum.ilk fotograftaki kolyenin hastası oldum :(o nadide parçaları edinebileceğimiz yer neresi olaki?

    YanıtlaSil
  23. bana şunu hatırlattı: http://vimeo.com/3599345
    tabi, bu video çok daha fütüristik yorumu :)
    sizi beğeniyle takip ediyorum,
    sevgiler...
    ezgi

    YanıtlaSil
  24. HEP BU OPAK ÇORAPLARDAN MI OLUYOR İNCE ÇORAP MODİFİYESİ OLMUYORMU ODA SİZDE MÜKEMEL DURUYOR TASARIMLARINIZI ÇOK YAKIŞTIRIYORUM SEVGİLER..

    YanıtlaSil
  25. Merhaba Deniz,
    Çorap modifiyesine bayıldım,ben de evde hemen denedim ama çorabı keserken kaçıyor :( kaçmaması için ne yapmak gerekiyor???

    YanıtlaSil