DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

29.08.2010

Renk patlamaları, mizah duygusu, eğlenceli tasarımlar, dijital desenler...


Renk patlamaları, mizah duygusu, eğlenceli tasarımlar, platformlar, dijital desenler birlikteliği, benimde aksesuarlarımın kullanıldığı ve styling’ini yaptığım Günseli Türkay şovunu tanımlıyor...

 İlk koleksiyonundan beri ressamlarla iş birliği yapan Günseli bu defa birbirini hiç görmeden 5 yıldır birlikte dijital resimler yapan Londra’da yaşayan Bora Akıncıtürk ve Şili’li ressam Lavina Yelb resimleri ile tablo gibi giydirmeye devam ediyor.
Fermuarlı elbisede gözüm var:)



Günseli’nin futuristik çizgisi ile benim 76 kuşağı İngiltere’si Vivienne Westwood’lar, Siouxsie Sioux dönemleri punk çizgimle buluşunca -ki günümüz punkını ben de pek sevmiyorum- renk patlamaları ile mizah duygusu taşıyan cyber punk bir koleksiyon oldu...


Aksesuarları ilk defa DB JUNK’ta yaptığımız 2D tasarımlar ve ailemle çok severek izlediğimiz aaahh Real Monsters çizgi karaterlerinden esinlenerek plastik hissi veren görüntüsünü sevmem nedeniyle pleksi kullanarak eklemli bir yapıda hazırladım.



   Giyilebilir aksesuar elbisem:) 
Bunu beğendiyseniz devamında süprizlerim olabilir:)
Elbisenin arkasını daha da çok seviyorum:)
Bu aksesuarlar benim çocuklarım gibi hangisini daha çok sevdiğime karar veremiyorum:)




Ponpon'un boyadığı bu elbise benim olsun:) 
Bu ikisini çok seviyorum:)

   Dijital resimlerin arkadaki görüntülerine bayıldım:) 



Günseli'deki tatlı heyecan ve mutluluk :)

16 yorum:

  1. şu aksesuar elbise bir harika. çok canlı,eğlenceli ve hareketli. bayıldım. =))

    YanıtlaSil
  2. tek güzel parça giyilebilir takı olmuş bence eteklerden elbiselerden çıkan kulak gibi kısımlar artık cok eskidi kolay gelsin

    YanıtlaSil
  3. çok renkli ve mutlaka görünülesi bi defileymiş!kıyafetler,kolyeler ve bunlardaki detaylar harika şu elbise ,bu kolye daha güzel demek mümkün değil :)

    YanıtlaSil
  4. 'Dahi' anlamındaki 'de' ayrı yazılır.

    YanıtlaSil
  5. http://narsistmoda.blogspot.com/2010/08/tek-gectigim-fw-ksm.html
    şimdi bu postu okuyunca şaşırdım çünkü dünden önceki gün aynen bende öyle düşünmüştüm:) demekki gerçekten real monsterslarmışşş:D

    YanıtlaSil
  6. wooow ben tatildeyken neler olmuş burada ne çok şey kaçırmışım. tasarımların inanlımaz. çok etkileyici ve tamamen sen. çok etkilendim ve senin adına çok heyecanlandım. harikasın.
    Real Monsters oynuyorum bende arasıra ve oradaki karakterler çok sevimli gerçekten. TASARIMLARINDA ONLARIN ÇIĞLIKLARI GİBİ ETKİLEYİCİ VE HEYECAN VERİCİ GÖNÜLDEN TEBRİK EDERİM:)

    YanıtlaSil
  7. Giyilebilir aksesuar elbisene bayıldım arkasındaki sürprizleri merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  8. gittim gördüm süperdi!
    ponpon'un boyadığını ve göz dudak kolye aklımda unutmam unutmam =))))

    YanıtlaSil
  9. tek kelimeyle BAYILDIM :)

    YanıtlaSil
  10. erkekler için de yapılır mı acaba şöyle güzel aksesuarlar ..kolyeler :P

    YanıtlaSil
  11. Size ait oldukları her hallerinden belli... Ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  12. tek kelimeyle MUH-TE-ŞEM!!! bu şaheserlerden benimde olmalı

    YanıtlaSil
  13. kendi bloguma da yazarken tekrar tekrar hayran kalmıştım. tebrik ediyorum yeniden. elinize sağlık sizin ve tabii ki günseli türkayın:)

    YanıtlaSil
  14. öncelikle tebrik ediyorum. başka bloglarda da gördükten sonra düşüncem şu oldu: aksesuarlar gerçekten göz alıcı. fazla göz alıcı hatta. elbiseleri inanın hatırlayamıyorum kaç defa bakmama rağmen ama aksesuarlar aklımda. bunu belki size söylemem anlamsız çünkü siz sevdiğiniz tarzda yapmakta özgürsünüz ancak sizce tasarımcının tercihi doğru mu? yani ön planda olması gerekenler bence tasarımlardı. eminim benim gibi çok insan vardır herkes aksesuarları konuşuyor ama elbiseler yok.
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  15. çok yaratıcı,ben de ilk gördüğümde senin elinin değdiğini anladım.çok tatlı,espirili ve renkli.bayıldım.başarılar diliyorum.
    elbise de çok hoş bu arada.

    YanıtlaSil
  16. Real Monsters karakterinden esinlendim demişsiniz ama bu biraz esinlenmekten öte bence... aynısını yapmışsınız esin nerede?

    YanıtlaSil