DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

15.07.2010

Fiyatına değil modeline bak...

Beyoğlu Terkos Pasajı'nın alt katından 45TL'ye aldığım iki elbiseden biri...
50'ler havasında, çok sempatik değil mi?
Kumaşının pamuklu olmasını da sevdim, tam yaz için...
Benimki 36 beden ama 44 bedene kadar vardı...

22 yorum:

  1. zaranın bu modeli pazarlarda 10 milyon:D herkesde var yahu tmm denizci modelide deniz ablacım naptın yaaa...o değilde hakket 15liklere taş çıkartmışsın:)

    YanıtlaSil
  2. Elbise süper:)Ama ben gözümü ayakkabılardan alamadım:)

    YanıtlaSil
  3. Cok yakismis! Terkos pasaji tam bir cennet, ben beyoglu is merkezini de seviyorum. Diger elbiseyi de bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  4. Elbise müthiş. Ayakkabılar da az değil hani. Hangisini daha çok beğendim seçemiyorum.

    YanıtlaSil
  5. bayıldımmmm =) taksimden pek hazzetmeyen biri olarak gitmeye karar verdim :)

    YanıtlaSil
  6. çok şık gözüküyor çok beğendim.sanırım Terkos İstanbul'lular için bir velinimet :)

    YanıtlaSil
  7. seviyorum güzel cicileri ucuza almaya....güle güle eskit:)

    YanıtlaSil
  8. Merhaba DB! Ben Blog'un yeni sayılabilecek takipçilerinden ZEY. Kıyafetler, moda dünyasından seçmeler, fotoğraflar ve tabi skinnycook üzerinde yer alan tarifler! hepsi tek kelimeyle super! iş yerinde bile güncellemeleri kaçamak kaçamak takip eder oldum. Severek takip ediyorum, lütfen yazmaya devam. Bu arada 2 sorum var (nacizane :)) Focus pointimiz elbise ancak ayakkabılara bayıldım! Bende de çok benzer, Camper'dan aldığım siyah beyaz rugan Oxford style bi tane var, tüm kış severek giydim. Seninkiler nereden? P.S. Ben Ankara'dayım bulmam için umut var mı :)

    YanıtlaSil
  9. Modanarsist Çok alemsin:) Zara zaten markaların çakmasını yapar hep ama açıkçası Zara'da görmemiştim, olması muhtemel tabii. Pazar olayına henüz girmedim ama bu kalitede ucuza ama güzel elbise olunca kaçırmadım tabii:) Madem böyleleri daha da ucuza var, bu tip şık elbiselere yönelik sen bir pazar postu yap ve bizede haber ver lütfen.

    Pride ciccicoco ayakkabılarımı bende çok seviyorum:)

    YanıtlaSil
  10. Elbiseyi de ayakkabıyı da beğendim! Biraz aksesuarla daha da hoş olacağına eminim.

    YanıtlaSil
  11. Style tricks teşekkür ederim:) Beyoğlu iş merkezini bilmiyorum açıkçası İstiklal'in üzerinde mi?

    suzy beğendiğine sevindim, ben de 50ler havasında olmasını çok sevdim açıkçası.

    Lalz git mutlaka çok hoş şeyler üstelik çok ucuza çıkıyor:) Hatta Terkos'ta yine alt katta bir yerde 3 t-shirt 10 TL olayı vardı aldıklarımı bir ara çekerim baya hoş şeyler:)

    Banu beğendiğine sevindim, biraz sabırlı olmak karıştırmak gerekiyor tabii. İlk girdiğinde karmakarışık olmasıyla gözünü korkutabiliyor:)

    Itır hafiften piyangodan çıkmış gibi oluyor:)

    Gizzy teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  12. Zeynep beğendiğine çok sevindim:) Ayakkabılarım Ciccicoco, Beyoğlu Lazy butikten almıştım. Ankara'da varmi bilmiyorum ama belki kargolayabilirler. Mağazanın anlattığına göre bu ayakkabıların üretimini durdurmuşlardı. Ben bir buçuk yıl önce almıştım. Sık giydiğim ve üçbeş yerde de görününce çok talep görmeye başlamış tekrar üretimine başlamışlardı:) Ama hala var mıdır bilemiyorum açıkçası. Ancak bu tip ayakkabıları seviyorsan ki oxford giydiğine göre seviyorsun:) bu havada farklı Ciccicoco'ları da seversin.

    Nar Beğendiğine sevindim:) Haklısın aksesuar iyi olurdu. Twitter'da 45 TL'ye çok tatlı 2 elbise aldım deyince hemen görmek isteyenler oldu biz de o gazla eve döndüğümüzde birşeyler atıştırıp alel acele çektik:) Ama ikinci elbiseye bir kolye takmıştım. Şimdi yayınlarım:)

    YanıtlaSil
  13. Beyoğluna gidildiğinde terkos pasajı,atlas pasajı ve beyoğlu iş merkezi mükemmel üçlüdür . Özellikle yabancı markaların burda dikilmiş ürün fazlalarını bulursanız....(Gerçi Türkiye'de diktirdikleri ürünler azaldıkça ihracat fazlalarına da rastlamak zor oluyor:(
    Bu arada giysiyi taşıyan da çok önemli tabii,çok yakışmış.))

    YanıtlaSil
  14. tabikide seve seve izlerseniz neden olmasın:)
    http://narsistmoda.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  15. moda burda beğendiğine sevindim:) Arada uğra, güzel parçalar çıkabiliyor

    Modanarsist tabii ki izlerim hatta baya merak ettim, o kadar yer geziyorum 50'lerden parçaların pazarda daha ucuza satıldığını ve her yerde olduğunu duymak şaşırttı ve merak uyandırdı. Hadi yap ve bize haber ver lütfen:)

    YanıtlaSil
  16. Ben de herkes gibi çok beğendim. Bu model elbiseler çok güzel, size de çok yakışmış :)
    http://cerengnc.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  17. Bu elbiseye bayıldım, strapless ve denizci çizgileri birleşince sevmemem mümkün değildi. Son zamanlarda aldığım herşeyde bir denizci havası var ve yazın straples elbiselerden daha bir kıyafet düşünemiyorum. Güle güle giy..

    YanıtlaSil
  18. beyoğlu iş merkezi terkosa gitmeden odakule karşısında, dışarıdan bakıldığında anlamak zor ama içinde terkosta satılan ürünleri ve daha fazlasını bulabilirsiniz. ben çok ilginç şeyler bulabiliyorum, depo gibi olan ve fazla ziyaret edilmeyen alt katlarına dikkat :)

    sevgiler...

    YanıtlaSil
  19. Vallah bravo, durumunuzun cok iyi oldugu halde siz istinye parktan degilde böyle pasajlardan pazarlar dan giymeniz inanilir gibi degil, sizi tebrik ediyorum, ayrica müthis bir fiziginiz var, ne giyseniz yakisiyor zaten...

    YanıtlaSil