DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

29.05.2010

Welcome to my Horror Show...

Beg'in 6 sketchbookunda biri kabusa sebep olan ögelerdi... 
İllüstratör Sadi Güran'dan esinlenerek yaptığı mixed media...

Pop up havasında...



Beg Central Saint Martins hazırlıkta okuyacak gelecek yıl ise moda tasarım bölümünü istiyor...

Seviyorum bu pop upları:)




Silent hill'den esinlenerek...




Viktoryen dönemlerinin operasyonlarından...

hepsi hareketli parçalar, kalbi, midesi vs...


İllüstratör Berk Öztürk'ün devamı niteliğinde...

Jan Svankmajer'in Alice'inde... Daha dark side bir çalışma...

David Lynch'in eraserhead'inden esinlenilerek yapılmış desen çalışması...


Begotten ara renklerin olmadığı sadece siyah beyaz tanrının vahşet bir biçimde kendisini öldürmesiyle ilgili enteresan bir film...

6 sketchbook, 1 kısa film, 1 heykel ve tual'den oluşan çalışmalardan aralıklarla ilgilenenler için postlar hazırlayacağım...

17 yorum:

  1. süpermiş :) beg e tebrikler. darısı başıma :)..
    devam postları bekliyoruz..

    YanıtlaSil
  2. 5. ye bittim X) posterini yapsada bizde alsakda odamıza assakta olmadı çerçeveletsekde odada bi gizemli hava sezsek X) ellerine sağlık beg!

    YanıtlaSil
  3. Beg'e başarılar diliyorum. Eminim çok başarılı olacak.
    diğer sketchbooklarını da merakla bekliyorum.bu tür mixed media çalışmalarına zaten çok ilgim vardı. merakla diğerlerini de bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  4. heyy bu süper oldu ! ! : ) mixed media sketchbooklara bayılıyorumm ! beg'in portfolyosunu merak ettm post post diycektm gelmiş bi tane

    YanıtlaSil
  5. ne kadar yaratıcı ve farklı çalışan bir beyin!
    :) çok sevdim çok!

    YanıtlaSil
  6. Beg'inkileri gördükten sonra benimki "13 yaş seviyesi"nde kaldı :)))

    YanıtlaSil
  7. gerçekten başarılı...çok beğendim hepsini...diğerlerini de merak ediyoruz...:)

    YanıtlaSil
  8. gerçekten inanılmaz... resmen haketmiş csm'i. kazanamasaydı bu portfolyoyla yazık olurdu gerçekten. yurtdışındaki sanat okullarına hazırlayan atölyeleri araştırıyorum ben de. bir önceki postunuza dayorum yazdım ama buradan da sormak istiyorum gerçekten acaba beg'in hocası kim? çoooooook tebrik ediyorum.

    YanıtlaSil
  9. sanırım nişantaşındaki deniz hanımın atölyesine gidiyor.bir kaç arkadaşım da oraya giderek csm'de istedikleri bölümlere girdiler.ancak foundationı geçemediler.bunun sebebini ise çizim üzerine çok yeterli çalışmaya sahip olmadıklarını sölediler.çünkü bir arkadaşımın önüne buruşturulmuş bir kağıt parçasını koyup tonlayarak çizmesini istedim.ancak ilkokuldaki resim sınıfı öğrencileri gibi balıklama bir şekilde daldı çizmeye.tonlamalarındaki ton farkı ise hiçbirşey bilmeyen bir insanın bile farkedebilceği kadar fazlaydı.bütün bunlara rağmen csm gibi bir okula nasıl girdiğini ise hala anlamış değilim.
    demek istediğim tabiki begümün de aynı yollarla gireceği değil.hatta yayınladıklarınız sayesinde okul ve atölye hakkındaki fikirlerim yumuşadı bile diyebilirim.
    bunları yazmaktaki amacım ise begüm gibi çalışıp gerçekten yaratıcı ve yetenekli insanların yanında, aslında hiçbişey bilmeyen insanların da öle bir okula girmesi bna haksızlık olarak geliyor.yani bu okulların öğrenci alma kriterleri nedir? bir çay kaşığını bile çzerken 2boyutlu görüp çizmeye çalışıp yamru yumru çizen insanları nasıl böyle bir okula alabiliyorlar?
    moda okumaya karar verdiğimden ve sanata ilgi duymaya başladığımdn beri bu sorunun cevabını araştırıorum.ancak hala bulabilmiş değilim.

    son olarak begümü tebrik ederim.çok beğendim sketcbooklarını.umarım başarılı olur =)

    YanıtlaSil
  10. harika! harika !
    tebrik ederim ! bence müthiş bi yetenek geliyor. heyecanla diğer çalışmalarını da bekliyoruz BEG !!
    süpersin

    betül

    YanıtlaSil
  11. Denizcim, şimdi gördüm beg'in yaptıgı süper isleri ve okula kabul edildiğini.. Gercekten çok iyiler.. Burada Gsf'ne devam eden bir çok ogrenciye göre muhteşem hatta.. Benim için çok çok tebrik et BEG'i.. Okul bittiğinde daha da harika olacak.. ;))

    YanıtlaSil
  12. çok merakettim, o eller kimn acaba? Feaket durumdalar çünkü!!!

    YanıtlaSil
  13. Bayan Mor : Gerçekten de darısı başına:)

    Moda narsistbeğendiğine çok sevindik:)

    Kapkara Camdan kelebek bunu senin gibi bir sanat öğretmeninden duymak ne güzel, çok teşekkürler:) En kısa zamanda diğerlerini de yayınlayacağım:)

    Rach söz devamıda gelecek:)

    Seda'cım yine çok tatlısın, çok teşekkürler:)

    Doorstepping yok hiç öyle düşünme, kendini geliştirmeye bak. Unutma önemli olan yeni fikirler:)

    Gülden çok teşekkürler en koısa zamanda onları da postlarım:)

    Adsız gelecek postlarda Beg'in öğretmeni Deniz Orkuş ile röportaj da yapacağım:)

    Sophie CSM'in en zor ve önemli bölümü moda tasarım biliyorsun. Formunda moda yazmıyorsa girmek hiçde zor değil ancak moda olunca işler haklı olarak değişiyor. CSM dünyanın en önemli moda tasarım okulu olunca yeteneği olan olmayan, eline moda dergilerini alan herkes oraya girmeye çalışıyor ki gerçekte istenen hiç de bu değil.
    Çizim ve resim kabiliyeti durumu ise CSM'de yeni fikir ve düşüncelere bakıyorlar aslında, müthiş bir kabiliyet gerektirmiyor, düşündüklerini anlatabilecek kadar çizimi olması yeterli. Yeni fikir olmadıktan sonra istediğin kadar güzel çiz o konuda başarı getirmiyor. Herşeye rağmen Beg'e hep söylediğim şey okulu bitirmek bile çok birşey ifade etmiyor aslında önemli olan hayallerin ve onları gerçeğe dönüştürebilmek, daha da önemlisi mutluluğun:) Öyle değil mi? :) Kalbinden nasıl geçiyorsa öyle olsun:)

    YanıtlaSil
  14. Betül'cüm Beg'e iletirim, o hala atölyede:) hafta sonu yayınlarım:)

    Didem'cim çok çok teşekkürler:) Bu arada haftaya salı 8 Haziran Akmerkez'in altında festival hacasında bir gece var geliyor musun? Biz oradayız gelirsen görüşürüz:)

    YanıtlaSil
  15. Adsız kitabın kapağındaki elden mi yoksa Beg'in ojelerinden mi bahsediyorsun anlamadım? Ben o elleri çok seviyorum...

    YanıtlaSil
  16. demekki kızınızın elleri! neden öyle peki, ben anlamadım da???

    YanıtlaSil