DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

19.02.2012

IFW Karma, Çiğdem Akın Kış 2012...

IFW'in ilk gününden beri Karma defileler yeni yetenekleri keşfetmek adına en merakla beklediğimiz bölümdür. Bu sezonda Karma defileleri takip ettik. Her Karma şovda 3'er yeni tasarımcı koleksiyonlarını sundurlar. Karmadan Çiğdem Akın için söyleyebileceğim ilk şey koleksiyonu iki farklı anlayışla hazırlamış olduğuydu. Şovun ilk bölümünde çıkan tek bacak pantolonlar, volümlü tasarımlar evet Çiğdem'den iş çıkar dedirtti ve farklı birşeyler olduğunu hissettirdi. Ardında çıkan koleksiyonun bir bölümü ile uyuşmayan parçalar ise nereden çıktı şimdi bu cadde kızları dedirtti!
 
 Koleksiyonun en beğendiğimiz ve çözümünün de gayet başarılı yapıldığı tek bacak pantolonlar...
İşte 'Cadde Kızları!..'
 Paraşütle eğer arası kaba formu sevdik. 
 Koleksiyona farklı bir hava katmış ancak içine giydiği beyaz bluzü kollarının fazla sarkık olması, önündeki kesiği ve deseni nedeniyle sevmedik.
 Pantolondaki katlamaların doku yaratmasını sevdik. O katlamaları farklı yorumlarıyla başka detaylarda da sürdürebilseydi daha bütün bir koleksiyon olabilirdi.
Kafalardaki metal aksesuvarları sevdik ancak kızların saç renginden dolayı problem yaşamış gibi görünüyor. Örneğin özellikle siyah modelde ve kahverengi saçlılarda şahane dururken, sarılarda basit bir ifade vermiş.
Fotoğraflar Deniz Berdan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder