DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

1.12.2011

LOOKBOOK.nu yıldızını sunarız ; Andre Judd...

 Filipinli Andre Judd son dönemlerde gördüğümüz en entellektüel couture kombinasyonu yapabilen, her defasında şaşırtmayı ve hayran bırakmayı başarabilen ayakkabı ve aksesuar tasarımcısı, moda editörü stylist ve kendi söylemiyle avandgarder...
Bu fotoğrafta kırmızı ceketten, aksesuar bütünlüğüne saçına kadar hemen her detay çarpıcı. Ceketin tam ortasında adeta koskocaman bir delik varmışçasına arka görüntüyü gösterir gibi transparan havada olmasını da sevdik. 

Ayakkabının güzelliği:D Bizde ayakkabılarımızı çivileyerek kişiselleştiriyoruz ancak kullanımda arkadaki vidanın batarak rahatsız etmesi günlük kullanımda çok da efektif bir sonuç vermiyor. Andre Judd'un ayakkabısının çivili ön tarafı farklı bir deriye yapıldıktan sonra monte edilmiş. Hem güzel hem rahat, daha ne olsun:)
Andre'nin görüntüsü tam bir fotoğraf netliğinde. Mısır firavunlarından etkilendiği kombinasyonu, saçını, makyajını, renklerini, duruşunu elindeki boyamayı herşeyi sevdik. Gerçi boyamaları Afrika kabile etkisiyle birleşmiş ama nasıl bir kabiliyet ve moda, görsellik zekası!..
Desenler, saçlar...
Yine saçlar süper ötesi! Renk ve desen kombinasyonlarını çok iyi tutturmuş...
Bütün fotoğraflarında öncelikli ayakkabıların muhteşemliği, aksesuarlar, insan nereye bakacağını şaşırıyor. Hani bir parça ön plana çıkmalı konusu varya o tamamen hikaye bu görüntülerin yanında...
Aksesuarların okside görüntüsü, paralarda hafiften bizim geleneksel akseseurlara benziyor.
Pantalonu, ayakkabısı, ceketi, kısaca hepsi:)
İnanır mısınız bunu kendisi çizmiş, baştan ayağa sanat galerisinde sergilenmelik...
If jesus was a stylist...
Bram Stokers'ın Drakula filminden çıkmış gibi...
İç organlarından yelek...

Andre Judd'un neredeyse her resmi güzel. Daha fazlası için tık tık...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder