DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

6.09.2011

Vitrin...

Londra'ya her gidişimde Selfridges'in vitrinini görmek için Oxford caddesine uğrarım. Vitrini alışverişinden daha çok cezbeder beni. Bu defa ne yapmışlar düşüncesiyle adeta galeri gezer gibi vitrin seyredip ardından Topshop'da alırız soluğu:)
Geçtiğimiz haftasonu Kanyon'da sinema saatine yetişmeye çalışırken Harvey Nichols'ın vitrini dikkatimizi çekti. Bir süredir vitrinlerinde harika işler çıkaran Harvey Nichols'ın vitrin tasarımıyla ünlü Selfridges'den hiç bir farkı yok, öyle değil mi?
Kırmızı başlıklı kız...

Her vitrinin farklı bir teması var...
Camlar yansıma yaptığı için görüntü çok iyi olmuyor ama yine de bir fikir verebilir...


Harvey Nichols Erkek Katının vitrini diğer vitrinlerinden çok farklı bir tema, içerik ve fikirle yapılmış gibi. Yukarıdakiler adeta bir masal dünyası yaşatırken  bu vitrinde 80'ler Pop döneminden bir klip izlenimi veriyor. 
İstiyoruz bu melon şapklardan çoooook. Satışta değil malesef:(
Fotoğraflar Deniz Berdan

3 yorum:

  1. Vitrin gerçekten çook önemli, ve vitrin düzenlemesi kesinlikle ayrı bir yaratıcılık gerektiriyor. Fotoğraflar çok güzel :)

    YanıtlaSil
  2. Türkiye'deki kalburüstü markalar vitrin tasarımının önemini anladı diye düşünüyorum. Artık vitrinler giydirilmiş plastik adamlardan fazlasını vadediyor. Darısı diğer markaların başına.

    YanıtlaSil
  3. selfridge ve topshop konusunda kesinlikle katılıyorum sana oxford street'de ki favorilerim... bir de elimde hummel bird den aldığım cupcakelerim varsa değme keyfimeee...
    Harvey nichols cidden selfrdige vitrinleri yaratacılığında bir vitrin yapmış..

    YanıtlaSil