DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

31.12.2010

Kikikikikikikikikikikkikkikikkikikikikikkikki'yi çok seviyoruz:)

İlk defa geçen yıl Galatamoda'da tanıştığım Mimar Sinan Güzel Sanatlar Sahne Kostüm Tasarımı mezunu Founta Günem'le birbirimizi sanki yıllardır tanıyor gibiyiz. İlk andan beri tamamen doğal olarak içten gelen samimi tondaki arkadaşlığımız, onun Ankara'da yaşamasına rağmen mail, telefon, facebook, arada İstanbul'a geliş gidişleri yoluyla devam ediyor:) Biz çok sevdik birbirimizin fikirlerini, duruşunu, samimiyetini, hayata bakışını:) 
 Veeee süprizzz Kiki üzerimdekileri benim ve Beg'in stilinden etkilenerek hazırlamış meğer:) Galatamoda'da ki standına girer girmez bu ikisi çarpmıştı beni:) Bizi düşünerek yaptığını duyunca çok sevindik:)
Deniz Berdan
 Kazağın yakasına ve içinden başparmak geçen kol detaylarına dikkat...
Deniz Berdan
Fermuar ucu detayı:) 
deniz berdan
 Kiki'nin süpriz mesajlar içeren esprili tasarımlarına bayılıyorum:)
  Bir de çok tatlı puantiye Kiki taytım var, o da gelecek postlara:)
Deniz Berdan
Fotoğraflar Haluk Berdan
Bakın Kiki neler anlatıyor yeni sezon koleksiyonu için... 
'Bu sezon kolleksiyonumda yine yazılarla içimi dökmeye çalıştım. Benim için bir nevi terapi oluyor aslında, çok da cesur davranamıyorum. Biraz da korkuyorum alma ihtimalim olan tepkiler için ama elimden geleni yaptım:)'
'Kendi düşen ağlamaz dedim çünkü artık kocaman insanlarız ve birşey yaparken onun sonucunu az çok tahmin edebiliyoruz. Bazen bile bile başımıza geleceği, yine de yapmaktan alıkoyamıyoruz kendimizi...'
'Özellikle ben çok yaparım... Normal olmak mı? Niye ki? Beni ve markamı sevenlerin farkı bu diye düşünürüm...'
'Ceketlerin hepsi çift taraflı oldu bu defa. Çünkü içinde eğlence ve espiri barındıran kişi çok sıkıcı yerlerde çalışıyor...'
'O ceketi giydiğinde onu arkadaşı ve kendi gibi görsün istedim. Onun da kendisi gibi içinde espirili komik bir hadise var, böylece ona güç verir gibi hissediyorum:)'
'Elbiselerin ve eteğin kumaşı yıkama sonrası kırışmıyor, özel olarak aldım onları. Çalışan ve vakti olmayanlar için kemeri çengelli iğneler tutuyor. 
Malzemelere asıl görevleri dışında başka görevler de vermeyi çok seviyorum. Normal hayatımda da bunu çok sık yapıyorum:)
 İğneleri boyadım ve kemerleri tutmak olsun sizin göreviniz dedim:) 
Yine elbiselerin üzerindeki çizgi ve puaniyeler el boyaması...'
'Son yeni yıl için olan kardan adamlarım ve içimizde %1 şeytanı barındırmak gerektiğine inandığım leopar etek kırmızı ceketlerim var ve tabii ki de sen ve beg'in stilnden de çok etkilendiğim için onun da etkilerini görüyoruz leopar etek tayt ve çizgili kazakta:)' - Ne tatlısın Kiki'cim:))-
'Biraz karıştırdım bu sezon ama doğum sonrası kafa karışıklığı herhalde diyorummmmm:)' 
-Kiki'cim bu doğum sonrası kafa karışıklığı hiç geçmesin lütfen:) Üstelik bu kafa karışıklığı filan da değil, tamamen ruhunun yansıması ve satış endişesi taşımadan içinden geçenler:) Biz fan'ların seni hep böyle görmek istiyoruz:) Bu yaratıcılığın alt yapısında kostüm tasarım okumuş olmanın katkısı da çok büyük aslında:)

9 yorum:

  1. Bayıldım ben tasarımlarına...Nasıl gözden kaçırmışım??? Baş parmak detaylı üstleri her zaman sevmişimdir...Çok yakışmış:))

    YanıtlaSil
  2. Ben Kiki Design'ı coook begendim, super kreatif buldum, isinin devamini dilerim ve iyi seneler tabi :)

    YanıtlaSil
  3. ürünleri nerede bulabiliriz internette bir satış kanalı da göremedim?

    YanıtlaSil
  4. Size ve ailenize harika seneler dilerim :)

    Melek

    YanıtlaSil
  5. harika gerçekten. ceketlerin çift taraflı kullanılmasına bayıldım. sıkıcı iş yerinde düz siyah halini işten çıkar çıkmazda kendini sokağa attığında iç tarafını giyip özgürce dolaşabilirsin.süper bir fikir:)

    YanıtlaSil
  6. Kikiiiiiii
    Kocamin galatamodada senden aldigi ve dun yilbasinda bana hediye ettigi eldivenleri baska birseyle degistirmek istiyorum lutfen! Cok guzeller ama 20 tane eldivenim oldu :) nasil ulasicam sana ben?
    Neslihan
    nesofelix@yahoo.com.tr

    YanıtlaSil
  7. ankarada kikinin ürünlerini nereden bulabilirim

    YanıtlaSil
  8. Kiki's Design'i ben de GalataModa'da kesfettim. Kirmizi ceketli yilbasi kombinimi http://meraklilokma.blogspot.com adresinde bulabilirsiniz :)

    YanıtlaSil
  9. uzunn boylu olduğunz için hersey öyle yakışıyorki bizi heveslendiriyorsunuz oysaki ben 1.62 yim (:

    YanıtlaSil