DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

6.04.2010

Ailece geçirdiğimiz haftasonlarımızı hiç birşeye değişmem:)

Galata Şarküteri'de kahvaltı yaparken Can renkli yumurtalara bayıldı:) 
Kahvaltı sonrası İstanbul Film Festivali'ne bilet almak üzere Altas Sineması'na...

Ara sokaklardan Atlas'a doğru yürürken Haluk'u bir fotoğraf için ikna ettk:)

Saçımın rengini bir ton koyultayım dedim ama iyi olmadı galiba...



























Bizimle vakit geçirmeye bayılıyor:) Biz de onunla çok mutluyuz:) Londra'ya gittiğinde zor olacak :( Gitmesin, evde turşusunu kurmak istiyoruz biz onun:)


Harika filmlere bilet aldık:)

2. el mağazası Retro'ya zamanınız olduğunda uğramalısınız. Karıştırınca çok şey çıkıyor.

Fazla zamanımız yoktu ama iki ceket aldık:)

Fiyatlar da müthiş:) Kareli ceket 20TL,  çizgili 40TL :)

Ponponum çok ciddi:)




Galata Şarküteri'yi çok sevdik:) Saçlar ve stil çok tatlı Rockabilly:)


Dönüşte balık pazarından akşam için balık alındı:)


31 yorum:

  1. aile ile gecirilen süper bir hafta sonu hiçbirşeye değişilmez :) yalnız kareli ceket çok şeker bayıldım:)

    YanıtlaSil
  2. yahu cidden bayılıyorum sizin ailenizin haftasonu etkinliklerine..hangi birini yorumlasam öncelikle canın ceketi gözlüğü poşusu süper..bayılıyorum erkek çocuklarına ve özellikle de cana..benden tavsiye size de açık renk saçlar yakışıyor koyu renkler soluk gösteriyor ama her halinizle güzelsiniz..istanbulda yaşamadığıma postunuzu her okuduğumda daha da pişman oluyorum..ancak haftasonları sırf pasajlar ve iş merkezleri alışverişi için günübirlik gelmeyi düşünüyorum.. aktiviteleriniz çok hoş..sinema yemek alışveriş tam benlik şeyler..eşiniz de sizi kırmıyor hatta zevk de alıyor..çok hoş bir aile..umarım hep böle sürer de bize de zevkle okunacak samimi postlar çıkar:)

    YanıtlaSil
  3. Çok severim Bay Retro'yu, en çok ta elbise alırım oradan ama dediğin gibi karıştırmak gerekiyor, çoook kalabalık çünkü! Mesele bugüne uyarlanabilecek parçalar bulmakta...

    YanıtlaSil
  4. sizin bu fotolariniza bayiliyorum!! biz'de oralari gezmis gibi oluyoruz. en cok can'in second hand shop'da ki fotosu hosuma gitti, cok güzel bir aci'dan cekilmis.
    ben atlas sinemasi kapaniyor diye duymustum, what a pitty!
    Galata Şarküteri'da ki kadin COK tatli, saclari harika :)

    YanıtlaSil
  5. yaa bööle resimlere baktıkça çok eğleniyorum süper aile:):):)bu arada Deniz Oxfordların çook güzel bi de kareli cekete de bayıldım yaa!!!

    YanıtlaSil
  6. çok güzel görünüyor hafta sonunuz:) Bu retro tam olarak nerede söyleyebilir misin?

    YanıtlaSil
  7. yooo bence saclarin rengi gayet iyi olmus.

    YanıtlaSil
  8. SWL : Gerçekten de öyle:) Kareli ceket Zara.

    Çok teşekkürler Okan:) Aileye dönük bir yaşam mutluluk veriyor:)

    Nar Mayıs ortası gibi yaz için yeniler geliyormuş. Ceketleri kutu tamizlemeye verdim dönüşte bir iki düzeltmeyle çok güzel olacaklar:)

    Burcu ben de Emek sineması kapanıyor diye biliyorum ama gerçekten çok üzücü:( Ne yazık ki Türkiye'de her alanda geçmişimize sahip çıkamıyoruz:( Galata Şarküteri'dekilere bayıldım ben de onlarla moda çekimi yapmak isterdim:)

    Gizzy : Ayakkabılarım Cicci coco :) Geçen yıl almıştım. Çok rahatlar.

    Alexander Dumas : Retro Suriye Pasajına girdiğinde sağda.

    Itır : Çok teşekkürler moral oldu:) Bu saç rengi olayından nefret ediyorum. Saçlarım ince telli çabuk açılan cinsten. Arada hafiften koyultayım diyorum ne zaman yapmak istesem her defasında farklı bir renk çıkıyor:(

    YanıtlaSil
  9. sizin bu haftasonu aktivitelerinizi gördükçe kendi ailemi özlüyorum erkek kardeşim ve annemle komik anları hatrlıyrm neyse ki msn var da 3 ü müzde ayrı şhrlerde olmamıza rağmen birbirimizle dalga geçebiliyorz. istanbulda da erkek arkadşm onların yokluğunu çok aratmıyo aslında:)

    YanıtlaSil
  10. saçlarınızın eski rengi daha bi yakışıyordu sanki ama arada değişiklik iyi olur bu da hoş olmuş , beg ile benzerliğiniz 7. fotoda ne kadar açık ! :) tam bi anne kız portresi süpersiniz aktivitelerinize bayılıyorum :)

    YanıtlaSil
  11. kırmızı taytınıza bayıldım gerçekten çok yakışmış=) ben bu taytı nerden temin edebilirim söylerseniz çooook mutlu olurum =)

    YanıtlaSil
  12. Beg'in Retro'dan aldığı kırmızı-siyah çizgili ceketten istiyorum ;( :P her zamanki gibi süpersiniz.Galata şarküteri güzelse bizde gidelim kahvaltıya bari(sizin beğendiğiniz yerler güzel çıkıyor çünkü,Mavra mesela)

    Melek

    YanıtlaSil
  13. Begin ne kadar yüksek bi enerjisi var ve de çok karakteristik yüz hatlarına sahip,ben de saçınızın eski halinin daha iyi olduğunu düşünüyorum ama değişiklik de iyidir:)

    YanıtlaSil
  14. Çok şekersiniz gerçekten de hep te böyle olun inşalla=) Kareli cekete bayıldım. Taytta da bi jigsaw efekti gördüm sanki bana onu anımsattı en azından=)

    YanıtlaSil
  15. Boşuna demiyorum ailece eğlenmelerinize bayılıyorum diye, yine harika vakit geçirmişsiniz:) Canın cool tavırlarını yerim yaa:) Şu Retro'ya bi ben gidemedim ya en kısa zamanda uğramayı düşünüyorum!

    YanıtlaSil
  16. Fluffy biz kadınların bu saç olayları çok fena, bu hafta annemin kemo haftası vaktim olmuyor ama haftaya bir ara eski haline getirmeye çalışacağım:) O benim mini me versiyonum:) Aslında çoğumuz annelerimize benzemez miyiz? Ben daha çok babama benziyorum aslında ama annemden de çok şey almışımdır:)

    yagmr : Kırmızı taytı ben yapmıştım. Aslında tamamlanmadı:) Beğendiğine sevindim:)

    Melek Galata Şarküteri çok sempatik küçük bir yer. Zeytinleri de çok iyiydi, çıkarken ev için de aldık:) Mavranın karşı çaprazı gibi:)

    Fashionable princess : Çizgi film karakteri gibi değil mi? hahaha:) Bu hafta sabrediyorum, Haluk'da sevmedi, işim hafifleyince haftaya eski haline dönmeye çalışacağım ama bir defa bozunca geri dönüşü de kolay olmuyor, bakalım:)

    Vintage Duygular : Aslında Zara kızlar reyonundan almıştık ama Can görmeden üzerinde değişiklik yaptık. O da çok beğendi:)

    Cindrella çok teşekkürler:) Ratro'da mutlaka birşey bulabilirsin. Mayıs ortasını bekle istersen yeniler gelecekmiş:)

    YanıtlaSil
  17. by retro benim de favorilerimden ama vakit gerekiyor.bu arada Can'ın tarzına bayıldım kendi seçiyor mu yoksa anne-kız can'a styling yapıyor musunuz?bence bazen erkekler kadınlar çok daha tarz giyiniyor,can da büyüyünce öyle olucak gibi:)

    YanıtlaSil
  18. gerçekten çok güzel olmuş=) nasıl yaptınız biraz bahsedermisiniz bende elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyım =)

    YanıtlaSil
  19. İstanbulfashionaddict : Çok teşekkürler:) Can görsel zakası çok yüksek bir çocuk. Renk paletini çok güzel kullanarak harika resimler yapıyor :) Giysilerine kendisi karar veriyor ama tabii ki her çocuk gibi aileden etkilenmesi çok normal:) Neticede hayatının büyük bir bölümünde bizlerle birlikte:)

    yagmur aslında çok kolay asetata ne yapmak istiyorsam çiziyorum, sonra keserek şablon oluşturup kumaş boyasıyla boyuyorum:) Çok da güzel yaparsın, kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
  20. çok teşekkürler yarın ilk işim bunları yapmak olucak =)

    YanıtlaSil
  21. Ben de ikidir saçın da bir değişiklik var diyecektim sen demişken, öbür renk daha hoş duruyordu diyebilirim, ben Bay Retro'dan korkuyorum, sanki her an bir yerden bir şeyler fırlayacakmış gibi geliyor :)))

    YanıtlaSil
  22. Magazin basının yarattığı İkoncan tiplemesini blogunla alt üst ettin. İyi ki blogu yaptın da sizin gibi eğlenceli bir aileyi tanıma fırsatımız oldu :) Yıkılsın önyargılar!Kendimden utandım :(

    YanıtlaSil
  23. yahu çok tatlısınız hepiniz !!
    siz yazdıkça ben okuyorum , sanki sizi çok yakından tanıyan birisi gibi hissettim kendimi , hani tesadüfen Galata'da falan görsem '' merhabaaaa '' falan dicem yani o derece ;))

    YanıtlaSil
  24. can babasına, aynı zamanda da melekler korusun dizisindeki mert karakterine benziyor.

    YanıtlaSil
  25. Yağmur hiç birşey değil:)

    Moda Cadısı : Hahaha çok iyi, yok birşey çıkmıyor merak etme:) Ya sorma ne akla hizmet yaptıysam:) Bu hafta yoğunuz ama haftaya düzeltmeye çalışacağım, umarım süprizli olmaz:)

    Doorstepping : Sorma yaa sinir oluyorum şu ikoncan hikayesine:( Nereden yapıştıysa bana, nereden bileceksin basının bu kadar palavracı olabileceğini, bende de hata var tabii kendimi korumaktan aciz kaldım. Üstelikte eskinin gazetecilerinden bir babanın kızıyım. Beni bilen biliyor diye diye bu hale geldik sonunda. Annemin hastalığı nedeniyle sıkıntıdan terapi gibi yapmaya başladığım blogumu iyiki yapmışım, sizlerle tanıştım ve paylaşmak çok güzel:)

    Zu : Sen de çok tatlısın blogda yazıştıkça ne kadar iyi insanlar varmış deyip mutlu oluyoruz:) Sokakta görüp selamlaşmazsan üzülürüm asıl:)

    YanıtlaSil
  26. Kesinlikle katılıyorum sana,benimde en mutlu olduğum zamanlar ailemle olduklarımdır.Ama bizim ponponumuz eksik:(
    Bir kızım var bakalım bizde istiyoruz böyle sevimli bir ponpon:)

    YanıtlaSil
  27. Sizin haftasonlarınıza ben de bayılıyorum! (:
    Yalnız Cihangir veya Beyoğlu'ndan başka yerde çekim yapmaz mısınız?

    YanıtlaSil
  28. Gazetelerden sizinle ilgili gördüğüm ve okuduğum haberlerden dolayı size inanılmaz bir önyargım vardı ama blogunuzu inceleyince tamamen yıkıldı yargılarım.siz ve Beg inanılmaz yaratıcısınız,tüm fotolar harika.Beg de umarım uluslararası başarılara ulaşır...

    nil..

    YanıtlaSil
  29. Merhaba, siteniz ve tarzınız çok güzel :D Can'ın şu kazağına bayılıyorum yaa ben de istiyorum xD

    YanıtlaSil
  30. Kırmızı tight'ı nerden aldınız lutfen yardımcı olun..

    YanıtlaSil