DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

16.12.2010

Mini bir yılbaşı önerisi:)

Yarından itibaren 2D pin-up Junk elbiselerimizi İstinye Park ve Nişantaşı Beymen Blender'larda bulabilmek mümkün olabilecek:)
Deniz Berdan
 Zebra, puantiye ve leopar birlikteliklerini seviyoruz:) 
Fotoğraftaki elbisenin farklı desen, boy ve modellerinin yer aldığı Blender'larda şimdilik iki farklı beden bulunuyor. 


 Bu elbiselerin en sevdiğim yanı siyah üzerine kullanılan silüet görüntüsü ile gerçekten de olduğundan daha dar göstermesi:) Yok zaten incesin demeyin cidden öyle...
Silüet görüntüsünün yanı sıra her bir model adeta korsaj gibi vücudu sarıp toparlıyor. Giyerken fermuar kapamak için yardım gerekiyor o ayrı:)
Beymen Blender'da gördüğünüz zaman ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. Her biri takır takır kalıp gibi duruyor askıda:)
Deniz Berdan
  Fotoğraflar Haluk Berdan

12 yorum:

  1. Bu çoraplara bayılıyorum ama nışanlım giymeme izin vermiyo:( çok güzel yaaa sanada başka bi yakışıyo:)

    YanıtlaSil
  2. Her biri takır takır kalıp gibi duruyor askıda:)


    Evet kesinlike öyle..Sarı elbisenin askıda duruşu hala gözümün önünden gitmiyor:)
    Taş gibi çok güzeldii:)))
    Tasarımlar zaten güzel işçiliğinde bu denli iyi olması ne kadar titizlikle çalıştığınızın göstergesi.
    Başarılarınızın devamını diliyorum..

    Ayrıca yaratıcılığınıza hayranlığımdan olsa gerek yeni projede çok farklı şeyler göreceğimize eminim:) Heyecan içinde bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  3. yine cok guzel bir kombin olmus, tebrikler..

    YanıtlaSil
  4. Deniz Hanim, ellerinize saglik, bayildim bu elbiseye. Ben New York'da yasiyorum. Bu elbiseyi nasil alma imkani bulabilirim? Tesekkurler..

    YanıtlaSil
  5. Offf bu muhteşem bir elbise ve kesinlikle gözüm var! (♥_♥)
    Yakında Beymen Blender'lara uğramak şart oldu.

    YanıtlaSil
  6. Bu sadece 2 beden durumu önceleri canımı sıkıyordu. Elbiselerden giyemeyeceğim diye üzülüyordum ama sonra karar verdim hafifleyeceğim ve alacağım bir tane mis gibi giyeceğim.
    Yalnız sizin bile fermuar kapanırken yardım istiyorsa ben ne kadar hafiflesem de boş mu acaba diye düşünmeden de edemiyorum :)))

    YanıtlaSil
  7. I su O jartierli çorapları illa da minilerle giymen gerekmiyor ama diz boyu bir elbisenin altında gizemli bir seksilik hissettiriyor en azından kendin için:)

    Kübra'cım çok teşekkür ederim:) İlk aklıma gelen tanımlama o olmuştu:) Yeni projeler çok heyecanlı üretim aşamasında haber vereceğim:)

    Nesli en çok istediğim şey Junk elbiseleri izlerlerimizin üzerinde görebilmek:) Junk shop adı altında bir blog yaptım sınırlı sayıda ürünleri oraya koyacağım ama bu ara istiyorsan bana bilgilerini denizberdan@gmail.com adresine atabilirsen belki gönderebilme imkanım olabilir:)

    Çok teşekkürler Ayşegül:)

    Hesi'cim beğendiğine çok sevindim gerçekten:) Bir türlü görüşemedik. Bu yıl bitmeden görüşmemiz şart ama:)

    Pelin'cim elbiseler hafif likralı ama siyah kısmı korse gibi toparlasın diye dalgıç kumaşı benzeri bir kumaştan üretildi. Bu nedenle giyerken korse giyer gibi çekiştirmek gerekiyor:) Çok dar hissedersen de senin için birkaç cm açarız:)

    YanıtlaSil
  8. jartiyelli coraplar harika:) beymen blender satislariniz hayirli olsun:)

    YanıtlaSil
  9. bu HARİKA bir elbise! ankara da yaşadığıma bir kez daha lanet ediyorum ve en kısa zamanda İstinye Park veya Nişantaşı Beymen Blender' a doğru uzuun bir yolculuk yapmalı diyorum:)

    YanıtlaSil
  10. offf diyoru başka birşey demiyorum, diyemiyorum.. Deniz Abla bu renkler şahaneeeee... kalpten gideceğim birgün :)) sebebi sen olucaksın hehe :)

    YanıtlaSil
  11. Bu elbiseye ben de bayıldım...üstelik babet ve siyah corapla günlük de çok rahat giyilebilir gibi duruyor ama ben de en yakın zamanda beymene gidip bakmak istiyorum...
    Karpuz desenliyi daha önce bi davette giymiştiniz sanırım orda görmüş ve bayılmıştım...
    bi elbiseyi görüp onu almayı kafaya takan cinslerdenim ve bi tanesini mutlaka almak istiyorum...umarım istanbul'a döndüğümde bulurum...bulamazsam kesinlikle yardımınızı istiycem...

    YanıtlaSil
  12. malesef ben istanbulda değilim rica etsem izmire yollama şansınız var mı bu elbiseyi

    YanıtlaSil