DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

22.12.2010

Galatamoda 1

Nefis bir günde Galatamoda'da ilk durağımız çok sevdiğim tasarımcı Founta Günem'in standı. Biz ona Kiki diye hitap diyoruz:) Tıpkı tasarımları gibi çok tatlı ve renkli bir kişilik...
Sizler için bol bol fotoğraf çektim ve hepsini bir posta sığdıramadım. O yüzden de başlığımız Galatamoda 1 oldu:) Birazdan ikinci postu hazırlayacağım. Fırından sıcak sıcak Galatamoda görüntüleri:)
 Deniz Berdan, Founta Günem
 Solda bende yeşil-kırmızı kombinasyonu olan cekete bayılıyorum. Bu versiyonunu da çok sevdim:) Sağda çizgili kısa kazağı bizi düşünürek tasarlamış Kiki. Ben tam işte bu benim alıyorum demem fırsat kalmadan meğer hediye etmek için ayırmış:) Utandım ve çok duygulandım:) Çizgili kazağın altına dapdaracık yüksek bel nefis bir leopar eteğini aldım, boyu yapılıyor. Onunla ayrı bir post yaparım tabii:)
 Taytın tatlılığı:) Ceketin iç detayları:) Offf çok güzel değil mi? :)
Kiki'nin mizah duygusu olan tasarımlarını gerçekten çok seviyoruz:) Üstelik fiyatlarda çok makul. Galatamoda'nın hemen girişinde sağdaki ilk stand. Kaçırmayın derim, lakin eşinin işinden dolayı Ankara'da yaşadığı için her modelini bulamayabilirsiniz...
 Tasarımcı Hatice Gökçe'den soldaki pencerenin geometrik oluşunu, sağdaki elbisenin ise sezonun modası olan kalın örgü ve üstelikte ponponlu oluşunu sevdik...
 Ümit Ünal tasarımları kendini her yerde belli ediyor. Bu ceketi çok sevdim...
Trençkotun klişe görüntüsüne Ümit Ünal'dan çok güzel bir alternatif....
 Tasarımcı Bahar Korçan'ın kullandığı renk birlikteliklerini sevdim. Üstelik farklı dokudaki kumaşların bir arada kullanılmasını da çok seviyorum...
 Yine renk; toz pembe ve bayrak kırmızı birlikteliği bordo ile güçlenmiş...
 Bige Ökten'in sunumu dikkatimi çekti...
  Tuana Büyükçınar ve Mehtap Elaidi'den...
        Fotoğraflar Deniz Berdan
Galatamoda'nın devamı bir sonraki postta geliyor...

7 yorum:

  1. Çok beğendiiiiim, muhteşemmiş :)

    YanıtlaSil
  2. kikinin tasarımlarına bayıldım bende ankarada yaşıyorum kiki nin tasarımlarını nereden bulabilirim? ayrıca deniz hanım ojenizin rengine bayıldım hangi marka ve kaç numara olduğunu rica edebilirmiyim =))

    YanıtlaSil
  3. izmir'de okumamın olumsuz yanlarından biri böyle fırsatları kaçırıyor olmam sanırım.özellikle de Kiki'nin tasarımlarına bayıldım özellikle eldivenlere :)

    YanıtlaSil
  4. galata moda icin sabırsılanıyorummm :)

    YanıtlaSil
  5. Pazar ordayız kısmetse arkadaşlarla:) Twitter'dan da yazdım ama 10binden çok takipçiniz olduğundan herksee cevap veremiyosunuzdur kesin,çoraplarınız nerden diye merak ettim :)

    Melek

    YanıtlaSil
  6. çok güzel bir post olmuş, ben de aldım çizgili kazaktan giymek için kombinler düşünüyorum :) çok güzel iç acıcı bir standttı Kiki.. buarada Blender'a ugradım ve kolyeler super olmus elınıze saglık..

    YanıtlaSil
  7. bu seferkine gidememiştim boyle iyi oldu gezmiş gibi oldum heyecanla ikinci postu bekliyorum

    YanıtlaSil