DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

3.05.2010

Extreme makeover:)

Eyvah artık pantalon giyemiyorum!.. Giydiğimde her tarafıma batıyor sanki, çok rahatsız olup en yakındaki mağazadan bir tayt giyiveriyorum... Oh dünya varmış:) Extreme makeover gibi oldu:)
Sabah aşağıdaki gibi evden çıktım. Bir saat içinde o kadar sıkıldım ki kendimi Topshop'a zor attım:) Yukarıda puantiyeli tayt, çizgili t-shirt, ayakkabı Topshop, ayakkabılar tabii ki modifiye edilecek:)
Ceket modifiyeli Zara...
Fotoğrafta bile pantalonun verdiği sıkıntıdan cezalı gibi görünüyorum:)
Beg Moda'ya derse gideceği için zamanımız kısıtlı İstanbul Modern'i gezip, restoranında yemek yemeyi planladık. Oradan da motorla karşıya geçecek...

Ponponum Cumartesi sınıf arkadaşının doğum gününde bileğini incitmişti. Bütün gece ağrısından uyuyamadı. Sabah ilk iş sevgili doktorumuza uğradık, neyseki sadece incinmiş...

Ponponumun ayağı 31 ama fotoğrafta ne kadar büyük görünüyor:) Convers seviyoruz:)

Doktor ve Topshop sonrası İstanbul Modern'i gezdik tabii içeride fotoğraf çekilmesi yasak. Bahçeden Can'la sizler için bir kare :) 2 ayda bir gezmeyi çok seviyoruz:) İnanılmaz teknikler ve güzellikler var:)


Bu saat kulesine bayılıyorum:) Çok şirin değil mi? :)
Topshop'a girmişken bu ayakkabıyı bir yerlerden hatırlıyor musunuz? :) Böyleydi...



Beg'in yorumuyla...
Tataaaa :)
Bir anda tüm detayları ortaya çıktı...

17 yorum:

  1. Ayakkabı çok güzel olmuş, kendini bulmuş gerçekten. Neyle boyuyorsunuz?

    YanıtlaSil
  2. Arkadaşlar size sesleniorum :) şu ayakkabı modifiyesi hakkında bana biraz ipucu verseniz ne güzel olur

    YanıtlaSil
  3. allahım, şimdiye kadar en beğendiğim modifiyelerden biri senin ceketin ve beg'in ayakkabı boyaması oldu. bayıldım!

    bi de, en üstteki kombinini sevdim:)
    istanbul modern, her şeyiyle harika, tadını çıkarın:)

    YanıtlaSil
  4. Ayakkabı inanılmaz olmuş, çok beğendimm...Hatta bayıldım:)

    YanıtlaSil
  5. merak ediyoruz, o ayakkabı nasıl o hale geliyor:)

    YanıtlaSil
  6. benim ilgi alanım ayakkabı modifiyesi olduğundan direk son resim ve belgelenen değişim dikkatimi çekti:)mükemmel olmuş!!!

    YanıtlaSil
  7. Profili düzenle



    Profili düzenle
    OpenID URL'si:


    Profili düzenle
    Ad:

    URL:


    Önizleme
    Düzenle aysegul dedi ki... o ayakkabının nasıl o hale geldıgını acıklamayan Beg blogger büyüsüyle lanetlenecek ona göre :))) şaka bi yana bütün ayrıntıları boya markasına kadar merakla bekliyorum hatta Beg'le ortak açacağınız yeni bir blog istiyorum ve istiyorum ki yapılan bütün modifiyeler için yapılış aşamaları tek tek fotograflı anlatılsın:))

    YanıtlaSil
  8. Yorum tekrarı gibi olacak ama o ayakkabının yaşadığı değişimi görmek istiyorum ben de :) ayrıca ponpona da çok geçmiş olsun :)

    YanıtlaSil
  9. Tayttan vazgeçememe sorunu bende de var gerçi pantalonlarımın içine çok zor sığmanın da etkisi yok değil hani:) Yanlız ben yazın taytın altına uygun ayakkabı giyme konusunda problem yaşıyorum kışın çizme rahat yazın uyduramıyorum birşey:)

    YanıtlaSil
  10. ben 'modifiye' konusunda özel ders talep ediyorum:) ciddiyim:D

    YanıtlaSil
  11. Ayakkabi harika olmus, ne tip bir boya kullaniyorsunuz merak ettim?

    YanıtlaSil
  12. OMG bu güzel şeyleri topshopta gördüm hatta denedim çok beğendim.Ama BEG in yorumuyla çok değişmiş tanıyamadm=) Tarzı değişmiş adeta ama 2 halini de sevdim

    YanıtlaSil
  13. Son zmanlarda sizin fotoğraflarınızda bir pırıltı kaybı hissediyorum sanki :( bilmiyorum yanılıyor muyum sanki taytın dışında bir şey var. Umarım yanılgıdır. Bu arada ben tayt çok sevmeyengilerdenim ama size yakıştığını da inkar etmemek gerekiyor. Yine de farklı şeyler de görmek isteriz elbette. Ponpon' a geçmiş olsun:( İstanbul modern'in bahçesinde ki sanatsal yorumu çok tatlı:))

    YanıtlaSil
  14. Geç cevap için çok özür, üzerimde bir bahar tembelliği var, her yıl bu dönemler aynı şey. Hormonlardan mıdır nedir genelliklede biz kadınlarda oluyor. Neyseki çok uzun sürmüyor:)

    Kahve gibi beğendiğine sevindim:) Önceleri kumaş boyası ile boyuyorduk, ancak 3-4 ay önce mahallemizdeki ayakkabı boyacısından boyalar temin ettik onlarla çok daha iyi oluyor:)

    Ajece tamam, artık şart oldu bütün boyaları döküp bir çekim yaparım bu hafta sonu:)

    seda'cım beğenmene sevindim:) İstanbul Modern'i çok seviyoruz:)

    Elvan ben de beğenmene inanılmaz sevindim:)

    Cindrella aslında zor değil sadece hafiften fırça alışkanlığı olması gerekiyor, fırça izi kalmaması için. Ama çok da dert etmemek gerek neticede ne yapacağına karar vermek işin en önemli tarafı, gerisi tecrübe kazandıkça ortaya çıkan işçilik:) Zor gelirse yapacağın değişikliklere karar verip bir ayakkabıcıda da boyatabilirsin:)

    Gizzy hazır gitmişken çekeyim dedim:) Mağazada alırken ne yapacağımıza karar verip eve gelir gelmez uyguluyor ve her defasında öncesi sonrası olaylarını unutuyoruz:)

    Ayşegül'cüm baştaki yazıları atmayı denedim ama olmadı, yorumunu da o kadar çok sevdim ki aynen yayınladım umarım sana sıkıntı olmaz:) Çok tatlısın, tamam söz yapılacak artık:)

    Koray'cım çok teşekkürler, ponpon bütün hafta bileği sarılı okula gitti ve hafiften hava atma durumları oldu tabii:) Acısı dışında hoşuna bile gitti diyebilirim:) Boya yaparken kağıt bandın yardımı sayesinde taşmaları önlüyoruz. Hani boyacıların kullandığı cinsten. Kağıt bandajı dikkatlice çektikten sonra gerisi sadece fırça darbesi olmamasına dikkat etmeye kalıyor:)

    Dimple pantalonlara sığamamanında da etkisi var tabii:) Ama tayt konusunda dert etme hafif bir topukluyla ve basen bölümünde eteğimsi bir görüntüyle gayette güzel idare eder. Ayrıca ben etekleri çıplak bacağa da giymeyi sevmiyorum artık sıcakta çorapta zor olacağı için taytlarla hoş bir görüntü oluyor:) Biliyorum çok tayt giyiyorum ama farklı kombinasyonlarla tayt postu yapmak da istiyorum:)

    Heavenly me tamam seve seve:) yazın bir gün yapalım:) Gelmek isteyenlere atölye günü gibi olsun:)

    Serra Ayakkabı boyası ama önceden Pebeo ve Decola marka kumaş boyası kullanıyorduk. Tabii hala derilerde ve kıyafetlerde kullanıyoruz:)

    Moda duygusu modifiye ederek kişiselleştirmeyi seviyoruz:)

    Anneyazar ne kadar dikkatlisin, adeta aile gibi olduk tabii:) Haklısın bahar bende bıkkınlık, tembellik ve isteksizlik yapıyor ama bu ay bitmeden geçer:) Ama tayt o kadar rahat ki, orta yolu bulalım her 3 postumdan biri olur mu? lütfen:) Ponpon daha iyi çok teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  15. Begüm ün ayakkabıyı yorumlamasına bayıdlım
    gercekten en seker DIY projelerinden biri olmus tanıyamadım ayakkabayı:))))

    YanıtlaSil
  16. Ay cok heycanlandımmmmmm:) superrr oluuuurrrr! ok'dir,önce size uygun olan bir tarih belirleriz,programımızı yaparız:)

    YanıtlaSil
  17. oleyyyyyyyyyy atolye gunune ben kesin katiliorum simdiden kaydimi yapiniz pls :) sonra kontenjan dolar fln allah muhafaza :)

    YanıtlaSil