DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

30.06.2012

Plajda...

Lüks segment mayo trendlerinde birkaç yıldır geçmişe dönüş var. Mayo kumaşları ile birlikte dantel, fisto kullanımı, püskül, keten gibi alternatif detaylar dikkat çekiyor. Tabi mayo kumaşı dışındaki malzemeleri modellere uygularken dantelin sentetik değil, pamuklu, teni rahatsız etmeyen, kullanılan alternatif malzemelerin tuzlu suya dayanıklı, ince profil, mayo kumaşı ile kullanılabilir özellikte olabilmesi vs gibi onlarca detay düşünülüyor. Mayo trendlerinde doğal taş renklerinin yanı sıra birkaç pastel rengin bir arada kullanıldığı kombinasyonlar, floresan renklerin kontrast renklerle birlikteliği, çiçek ve pano desenler genel renk eğilimlerinden.
Plaj için üretilmiş kıyafetler, çanta ve aksesuvarlar ilgi alanımıza hiç girmez. Farklı tasarımda mayo ve bikinileri kullanmayı severim. Bunları daha çok dolabımda kullanım dışı kalan ürünlerle kişiselleştirdiğim günlük kıyafetler çanta ve şapkalarla kullanırım.
 Mayoda hoş tasarımlar sevmeme rağmen plaj için daha sade t-shirt, şort, gömlekleri şapka ve güneş gözlüğü ile kombinlemeyi severim.
Şort ve T-shirt Bershka...
DBB bikinilerin bazı modellerinde yanları bu 3 bant bikinideki gibi kalın görünsede aslında arkası Brezilya kesimi nedeniyle oyuk bir kupa sahip...
Beg şort DIY, T-shirt H&M...
Bu model diğer kaplılara alternatif kapsız hazırlandı...
DBB Mayoları satış noktaları ; Harvey Nichols Kanyon, Bebek ve Çeşme Midnight express, Bodrum ve Çeşme İpekçe, Divan Palmira GA Butik, www.jadore.com.tr, Hillsidesu butik Antalya 

25.06.2012

Bodrum'dan...

Sıcak ama kuru havasını, havanın sıcak oluşuna inat soğuk denizini, yemeklerini, insanını herşeyini seviyoruz Bodrum'un... 
Can T-shirt Zara Kids, gözlük Rayban, terlik ve şapka Gap Kids
Deniz elbise ve çanta Topshop, gözlük Retro Super Future, Şapka H&M  

Beg Converse DIY, şort H&M, bikini DBB, File DIY, Gözlük Ralph Lauren, kolye Pull&Bear
Soldaki fotoğrafta evlilik yıldönümü yemeğine hazırım:) Jean ceket Topshop, Gözlük Retro Super Future, elbise geçen yıldan. Sağda Bodrum'a gelişimizden 4 gün sonra işleri toparlayıp ilk defa sahile inebildiğim için mutluyum. O gün bir de İnstagram olayına girdik:) T-shirt elbise Topshop, Kolye çok eskiden Kapalı Çarşı'dan almıştım. Converse'leri kısa çorapla giymek rahat oluyor. Gündüz gece çıkarmadan kullanıyorum.
 Yıldönümü yemeğimiz Maki'de bu yıl açılan 29'da...:) Ulus 29 lezzeti ve kalitesi burada da geçerli. Yengeç keki başarılıydı, yummmyyy...

Ördeği krepe sarıp yemek ne lezzet ve bu salatanın böyle göründüğüne bakmayı lezzetine doyulmazzzz:)
Ev yapımı patates kızartmasının her türlü hastasıyım ama bu parmesan peynirli truf mantarı aromalı patates kızartmasının da tadına doyulmuyorrrr:) 
Beg'in ceket Vintage, elbise Topshop, çanta DIY...
Biliyorum çok enteresan bir fotoğraf değil ama bu tığ işi örgü şortu çok sevdim, Plaja giyiyorum H&M'den astarını kesmiştim...


21.06.2012

Hastasıyızzzz.......

Yıllardır hastası olduğum güneş gözlükleri Super Retro Future'ların yeni sezonları...
Belki çeşitli renklerini bende görmüşsünüzdür. Bu defa daha çok içine çalışmışlar adeta.
Hani biz kadınlar beğendiğimiz ayakkabıları görünce imkanları sonuna kadar zorlar edinmeye çalışırız ya, işte gözlükler de bende aynı etkiyi yapıyor:)
Bu ilk fotoğraftaki gözlükten artık bende de var:)
 Seçimlerinden biri de alttaki siyah gözlük oldu. Gramaj bakımından ağır bir model ama çok sevdim:)

 Ve son olarak alttakini dayanamayıp edindim:)

19.06.2012

PLASTİKKKKK FANTASTİKKKK

İlk çıktığından beri sevdiğimiz ve rahat ettiğimiz Melissa'ların en yenileri....
Bu modeli Begün aldı. Renkli ve desenli çoraplarla şahane...
Ev ayakkabısı gibi...
Melissa'larda süet etkisi...
Melissa için Jason Wu tasarımı...
Bir Jason Wu tasarımı daha...
Bu leoparların birkaç rengi de var.
En güzeller Jason Wu'dan
İşte benim tercihim Melissa'larda bu platform olanlar. Lacivert tercih etmediğim için bej rengini edindim. Hiç de çok yüksek değil ama en güzel tarafı bileğin çok altında kaldığı için diğer booties'lerin aksine bacakları daha uzun gösterebiliyor.
Fotoğraflar Begüm Berdan

2.06.2012

DBB 2012 Mayo koleksiyonumuzdan...

 1920’lerin ünlü dansçısı, tarihsel figure, son dönemin moda ikonu Josephine Baker’dan etkilenerek  hazırladığımız mayo koleksiyonumuz 18 parçadan oluşuyor.
Her parçayı; naturel, pastel ve fosforlu olmak üzere 3 varyant olarak hazırladık. Koleksiyon alışılmışın dışında koton danteller ve ketenler gibi alternative malzemelerle harmanlanarak moda markası algısı amaçlanarak hazırlandı. 

 Genel olarak kendi çizgimizde var olan Vintage etkisini mayo koleksiyonumuzda da görebilmek mümkün.
 Modeller farklı olabilirken rahatlıkla güneşlenebilmeye de olanak sağlanabilir nitelikte.
Koleksiyonda daha çok Brazilian kesimler kullanılmakla birlikte classy bir seksapelite ile Josephine Baker etkisi vermeyi hedefledik.  Mayolarımızın en belirgin özelliği dönem çizgisini yansıtması.
Artık Türkiye'nin her yerinden kargo ücreti ödemeden DBB mayolarına buradan sahip olabilmeniz mümkün olabilecek:) Çok heyecanlıyızzzzzz:)
Fotoğraflar Cengiz Dikbaş